Cele două echipe divizionare care activează în comuna Dudeștii Noi au evoluții meritorii în această ediție de campionat în Seria I a Campionatului Județean „Promoție”. În timp ce AS Dudeștii Noi ocupă poziția secundă în ierarhie, AS Pindul Dudeștii Noi se clasează, după disputarea celei de-a XVIII-a etape, pe locul 6.

De la ultima apariție a ziarului nostru, AS Dudeștii Noi a evoluat acasă, cu AS Avântul Bobda, echipă clasată pe locul 5 și pe care fotbaliștii dudeșteni au învins-o cu scorul de 4-1. A urmat o nouă deplasare cu victorie la scor, de data aceasta la CS Triplex Beba Veche 2015, pe care AS Dudeștii Noi a învins-o cu scorul de 8-0. O altă victorie a fost înregistrată și în etapa următoare, pe teren propriu, în dauna celor de la AS Checeana, care au pierdut la Dudeștii Noi cu 3-0. Nici cei de la CS Banatul Teremia Mare nu au scăpat de „furia” fotbaliștilor din Dudeștii Noi și au înclinat „steagul” pe propriul teren, pierzând cu scorul de 1-6.

În etapa viitoare, AS Dudeștii Noi va juca din nou pe teren propriu, duminică, 28 mai, de la ora 11, în compania formației clasată pe locul 3, CS Șoimii Pesac.

În clasament, AS Dudeștii Noi a acumulat 40 de puncte, a marcat 64 de goluri și a primit doar 18, înregistrând 13 victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Așa cum spuneam, Pindul Dudeștii Noi se află pe poziția a 6-a în ierarhia seriei, cu 24 de puncte acumulate ca urmare a celor opt victorii înregistrate până acum. De asemenea, și golaverajul echipei este favorabil, 45 de goluri marcate față de 35 primite.

Rezultatele înregistrate în retur: AS Pindul – AS FC Spartak Gottlob 2-1; AS Avântul Bobda – AS Pindul 2-1; AS Pindul – CS Triplex Beba Veche 2015 10-0; AS Checeana – AS Pindul 0-3; AS Pindul – CS Banatul Teremia Mare 5-2; CS Șoimii Pesac – AS Pindul 1-2; AS Pindul – AS Steaua Roșie Bulgăruș 5-2.

În etapa următoare, AS Pindul va juca la Becicherecu Mic, cu Fortuna.

În ultima etapă a sezonului, duminică 11 iunie, cu începere de la ora 18, pe arena din Dudeștii Noi, este programat derby-ul local dintre AS Dudeștii Noi și AS Pindul Dudeștii Noi.

A. BORBELY